Variant Stream

Despre noi ...

        In Sialkot, Pakistan, cu aproape 100 de ani în urmă, incepe povestea firmei care in anul 1990 a pus bazele brandului «Green Hill», recunoscut in întreaga lume de milioane de sportivi amatori si profesionisti.

        Un mic atelier privat, care producea echipament pentru echipa de tenis si badminton a curtii regale britanice, s-a transformat într-o reţea de nivel mondial cu 16 birouri: Rusia, Germania, Statele Unite ale Americii, Turcia, România, Italia, Bulgaria, Egipt, Coreea, Emiratele Arabe Unite, Grecia, Marea Britanie, Kazahstan, Belarus, Ucraina si Azerbaidjan .                                                                                                         Echipamentul  sportiv  «Green Hill» este astăzi recunoscut în toată lumea, ca produs de inalta calitate, ce satisface cele mai inalte standarde si cerinte sportive. Recunoasterea internationala a avut loc in anul 2004, cand firma Green Hill a fost solicitata pentru a deveni furnizor oficial al turneului de box la Jocurile Olimpice de la Atena 2004.

           Este unanim recunoscuta importanta calitatii echipamentului pentru un sportiv.Un echipament de calitate permite sportivului să se simtă confortabil în timpul competiţiei şi sa se concentreze mai bine asupra victoriei, fara a fi sustras de la problemele care inerent apar, atunci cand aceste standarde de calitate nu sunt indeplinite.

 De aceea …                                                                                                                       

...in anul 2010, firma Green Hill a dobândit statutul de Top Supplier al F.I.J. (Federaţia Internationala de Judo) si deasemenea al E.J.U. (Uniunea Europeană de Judo), aceasta insemnand recunoasterea oficiala a kimono-ului de judo «Green Hill» de catre aceste foruri.                                                                                                                                                      ...in anul 2010, WKF (World Karate Federation) a acordat licenta de participare, kimono-ului de karate «Green Hill».

...kimono-ul pentru taekwondo «Green Hill» este deasemenea licenţiat  WTF (World Taekwondo Federation).

...in anul 2011, Federaţia Rusa de Kickboxing doreste să introducă utilizarea obligatorie a echipamentului «Green Hill» in competitiile oficiale din calendarul sau de turnee.

 

 ...organizatorii Jocurilor Olimpice si Para-Olimpice de vara de la Londra 2012, au aprobat «Green Hill» ca unic furnizor al kimono-ului de judo.

 

     Politica Green Hill este foarte clara :  ...sustinem ideea potrivit careia bunele relaţii pot fi promovate în rândul ţărilor si prin evenimente sportive de inalta clasa, iar cand spunem asta nu avem in vedere numai calitatea echipamentului ci si fairplay-ul, conditie esenţiala in definirea relaţiilor dintre oameni.