Variant Stream

manusi competitie

Cod Articol Descriere Pret Imagine Produs

BGG – 2018

 

Manusa   “ GYM ”  

Folosita in mod special in competitiile importante de full contact. Realizata din piele de bovine inalt calitativa, cuprinde mai multe straturi de spuma supraflex , avand facilitatea de a ajusta forma sa interioara în conformitate cu mana utilizatorului. Acest material multistratificat asigura o protecţie suplimentară în timpul meciului.

 

Culori: rosu ,albastru si negru  Marimi : 10 oz - 16 oz.

400

BGT–2010 A

 

Manusa  AIBA  “ TIGER ”

Folosita in competitii de inalta clasa, confectionata din piele de cea mai buna calitate modelata manual conform tehnologiei IMT (injection molded technology) pe un material spuma supraflex multistrat, foarte usor si maleabil in interior si care confera o mai buna fixare si siguranta sporita pumnului. Deasemenea este prevazuta si cu o excelenta ventilatie a interiorului palmei .

 

Culori: rosu si albastru.

Marimi : 10 oz - 16 oz.

 

Model agreat AIBA.

520

BGP–2239

 

Manusa  “ PEGASUS ”

Folosita in competitiile de box profesionist ale AIBA, confectionata din piele de cea mai buna calitate modelata manual conform tehnologiei IMT (injection molded technology) pe un material spuma supraflex multistrat, foarte usor si maleabil in interior si care confera o mai buna fixare si siguranta sporita pumnului. Prindere cu siret.

 

Marimi : 10 oz - 16 oz.

Model AIBA Pro Boxing Approved.

650

BGT–2010 B

 

Manusa   “ TIGER ”

Confectionata din piele de cea mai buna calitate modelata manual conform tehnologiei IMT (injection molded technology) pe un material spuma supraflex multistrat, foarte usor si maleabil in interior si care confera o mai buna fixare si siguranta sporita pumnului. Deasemenea este prevazuta si cu o excelenta ventilatie a interiorului palmei .

 

Culori: rosu si albastru.

Marimi : 10 oz - 16 oz.

 

400

BGS–1213 B

 

Manusa   “ SUPER STAR ” 

Folosita in competitii de inalta clasa, confectionata din piele de cea mai buna calitate, aceasta manusa este recunoscuta pentru beneficiile sporite pe care le are asupra muschilor interososi si ai tendoanelor, pe intreaga durata a utilizarii. Asta se datoreaza sistemului de umplutură multi-stratificat cu grosime suplimentara la suprafaţa articulatiilor.

 

Culori: rosu si albastru.   Marimi : 10 oz - 16 oz.                                                    

 

400

BGGP-2309

 

Manusa“ GOLDEN PUNCH ”  

Este cea mai completa manusa de box. De aceea ea este folosita cu succes in competitiile de box profesionist. Prioritatile acestei manusi sunt siguranta si asezarea perfecta a pumnului in manusa excluzand posibilitatea “obosirii' lui. Aceasta se datoreaza pe de o parte straturilor de spuma supraflex  si pe de alta parte, modelajului manual aplicat.

 

Marimi : 10oz - 16 oz.

500

BGD – 2050

 

Manusa   “ DOVE ”  

Folosita cu precadere in competitiile de box profesionist, prioritatea acestei manusi este siguranta. Aceasta se datoreaza pe de o parte,  spumei supraflex multistrat , iar pe de alta parte, modelajului manual aplicat.

 

Culori: rosu si albastru.          Marimi : 10 oz - 12 oz.

 

400

BGF – 2015

 

Manusa   “ FORCE ”  

Folosita cu precadere in competitiile de box profesionist, prioritatea acestei manusi este siguranta. Aceasta se datoreaza pe de o parte,  spumei supraflex multistrat , iar pe de alta parte, modelajului manual aplicat.

 

Culori: rosu si albastru.          Marimi : 10 oz - 12 oz.

 

500

BGH – 2053

 

Manusa   “ HIT ”  

Este varianta noastra pentru toate competitiile de muay-thai. Modelata manual, este confectionata integral din piele de bovine de cea mai buna calitate, are in componenta: spuma EVA, spuma supraflex multistrat, IMT, iar la interior: antimicrobiana, prevazuta cu material suplimentar stabilizator in zona “poignet-ului”, intr-un cuvant, tot ce se poate in materie de box thailandez.

 

Culori: rosu, albastru si  negru                                      Marimi : 12 oz - 16 oz.

400

BGZ – 2017

 

Manusa   “ ZENITH ”  

 

Modelata manual, este confectionata integral din piele de bovine de cea mai buna calitate, are in componenta: spuma EVA, spuma supraflex multistrat, IMT, iar la interior: antimicrobiana, prevazuta cu material suplimentar stabilizator in zona “poignet-ului”.

 

Marimi : 12 oz - 16 oz.

400

 

BGL – 2020

 

Manusa   “ LION ”  

 

Modelata manual, este confectionata integral din piele de bovine de cea mai buna calitate, are in componenta: spuma EVA, spuma supraflex multistrat, IMT, sistem de absorbtie a socurilor, iar la interior: antimicrobiana, prevazuta cu material suplimentar stabilizator in zona “poignet-ului”.

 

Marimi : 10 oz - 16 oz.

450

BGL – 2246

 

Manusa   “ Legend ”  

Folosita cu precadere in competitiile de box profesionist, prioritatile acestei manusi sunt siguranta si asezarea perfecta a pumnului in manusa excluzand posibilitatea “obosirii' lui. Aceasta se datoreaza pe de o parte straturilor de spuma supraflex  si pe de alta parte, modelajului manual aplicat.

 

Marimi : 10 oz - 16 oz.

450

BGP – 2014A

 

Manusa “ PROFESSIONAL ” Folosita in competitiile de box profesionist. Prindere cu siret.

 

Culori: galben/negru   

Marimi : 10 oz - 16 oz.

450

BGL–2245

 

Manusa   “ LOTUS ” 

Folosita cu precadere in boxul profesionist . Construita din piele de bovine atent selectionata, pe un suport multistrat de supraflex, modelata manual confera pe langa usurinta inchiderii pumnului pe toata durata folosirii si o aerisire optima a interiorului palmei.

 

Marimi : 10 oz - 16 oz.

450

BGU–2241

 

Manusa   “ ULTRA ” 

 

Material: Piele

Modelata manual

Interior : Par de cal

 

Culori: rosu, albastru si negru                                     Marimi : 10 oz - 16 oz.

480

BGT–2252

 

Manusa   “ Taipan ” 

 

Material: Piele

Modelata manual

Interior : Par de cal

 

Marimi : 10 oz - 16 oz.

500