Variant Stream

manusi fara degete

Cod Articol Descriere Pret Imagine Produs

CFBM-2077

  

Modelata manual din piele de bovine de cea mai buna calitate, manusa are la interior umplutura din spuma EVA ideala in amortizarea socurilor . Umplutura se extinde peste intreg exteriorul palmei cuprinzand si degetele. Tot la interior s-a confectionat o linie de material suplimentar care confera o mai buna aderenta in cazul prizelor. Poate fi folosita si in lucru la sac.

 

Culori: albastru si rosu.              Marimi: S, M, L, XL, XXL.

 

120

CFBM–2079

 

Piele de bovine de cea mai buna calitate .Interiorul format din 3 straturi de bumbac peste zona articulatiilor mainii cu rol de protectie. Tot la interior s-a confectionat o linie de material suplimentar care confera o mai buna aderenta in cazul prizelor. Poate fi folosita si in lucru la sac.

 

Culori: albastru si rosu.                Marimi: S, M, L, XL, XXL.

 

130

CFBM-2085

 

Modelata manual din piele de bovine de cea mai buna calitate, manusa are la interior umplutura din spuma EVA ideala in amortizarea socurilor . Umplutura se extinde peste intreg exteriorul palmei pentru a proteja atat trenul articular dintre metacarpiene si falangele proximale cat si metacarpienele pe intreaga lungime. Cusaturi duble la degete pentru durabilitate si siguranta in momentul prizei . Decupare larga la interior care optimizeaza priza. Poate fi folosita si in lucru la sac.

 

Culori: albastru si rosu.                  Marimi: S, M, L, XL, XXL. 

 

250

CFBM-2084

Modelata manual din piele de bovine de cea mai buna calitate, manusa are la interior umplutura din spuma EVA ideala in amortizarea socurilor . Umplutura se extinde peste intreg exteriorul palmei cuprinzand si degetele. Poate fi folosita si in lucru la sac.

 

Culori: albastru si rosu.                Marimi: S, M, L, XL, XXL.

 

170

CFBM-2082  

Manusa fara degete                    Modelata manual din piele de bovine de cea mai buna calitate, manusa are la interior umplutura din spuma EVA ideala in amortizarea socurilor . Umplutura se extinde peste intreg exteriorul palmei cuprinzand si degetele. Poate fi folosita si in lucru la sac.

Culori: albastru si rosu.                  Marimi: S, M, L, XL, XXL.

140

CMR – 2076

Manusa   “ ROYAL “                       Piele de bovine de cea mai buna calitate . Prevazuta la interior cu o linie de material suplimentar care confera o mai buna aderenta in cazul prizelor. La interior este umpluta cu 4 straturi de  bumbac peste zona articulatiilor mainii cu rol de protectie. Umplutura se extinde peste intreg exteriorul palmei dar fara sa cuprinda si degetele.

Culori: albastru si rosu.              Marimi: S, M, L, XL, XXL.

110